Gorj: Internat de urgență! Cu permisul suspendat, s-au urcat la volan și a lovit cu mașina un copac

Un tănăr de 26 de ani, din Dragotești, Gorj, a ajuns la spital după ce s-a izbit cu automobilul pe care în conducea de un copac. Trebuie subliniat, persoana în cauză avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

În seara zilei de 13 septembrie a.c., polițiști din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Motru au fost sesizaţi, prin apelul 112, cu privire la  faptul că pe raza localităţii Dragotești s-a produs un accident rutier cu victime.

Din cercetările efectuate de polițiști, a reieșit faptul că un tânăr de 26 de ani, din comuna Dragotești, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 673 A, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un copac situat pe partea stângă a sensului de mers.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiindu-i recoltate și probe biologice de sânge.

Totodată, din verificările efectuate s-a stabilit că tânărul are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice”, a transmis IPJ Gorj.