Gorj: Jandarmii, discuții despre conduita în societate cu copii și tineri instituționalizați

Cadre al Inspectoratului de Jandarmi Județean ”Tudor Vladimirescu Gorj” au interacționat constructiv cu mai mulți copii și tineri instituționalizați. Vineri, militarii au oferit sfaturi, pe lângă acestea interlocutorii primind dulciuri și fructe.

Astăzi, 14 mai a.c., am avut o întâlnire interesantă la Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul cu Nevoi Speciale Târgu Jiu, acolo unde am purtat discuții și am relaționat cu un număr de 25 de copii și tineri, cu vârste cuprinse între 8 și 21 ani, beneficiari ai Complexului.
Discuțiile au fost axate pe adoptarea unei conduite civilizate în societate pentru prevenirea faptelor antisociale, participanții interacționând în mod activ și prezentând diferite situații întâlnite în comunitate.
Au participat jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj, personal de specialitate din cadrul C.S.C.C.N. Tg-Jiu, doi elevi și un pedagog școlar din cadrul Colegiului Tehnic <<Henry Coandă>> Tg-Jiu și un voluntar’‘, a transmis IJJ Gorj. 
Foto: