Gorj: L-a lăsat cu ochii în soare pe Iordache. Unul dintre primarii care s-au filmat cu șeful PNL Gorj a fost ales șef în PSD

Primarul comunei Ionești, Gorj, Sorin Lambu, unul dintre cei patru edili social-democrați care au apărut într-un clip alături de Ion Iordache, anunțând trecerea în tabăra liberalilor, a fost ales, pentru un nou mandat, președinte al organizației PSD din localitate.

 

Organizația locală PSD Ionești și-a ales noua structură de conducere, în prezența domnilor președinți Mihai Weber și Cosmin Popescu, a deputatului Claudiu Manta, subprefecților Nicolae Muja și Mihai Istrate, consilierului județean Ionuț Drăgoi și a președintelui TSD Gorj, Marius Cuțitoiu. La Adunarea generală de alegeri au participat peste 50 de membri din localitate, care au ales prin vot, în unanimitate, noua componență a Biroului Local al Organizației Ionești și a președintelui organizației, în persoana domnului primar Lambu Sorin. Cu această ocazie, s-a demonstrat, încă o dată, faptul că organizația PSD Ionești este alcătuită dintr-o echipă unită și compactă, preocupată de dezvoltarea localității”, a anunțat PSD Gorj, în urma unor alegeri desfășurate joi.

 

Articolul precedentMinistrul Muncii: Ne dorim ca noua lege a salarizării să aducă performanță în sectorul bugetar
Articolul următorSâmbătă, la Târgu Jiu: Manifestări dedicate Bătăliei de la 14 octombrie 1916