Gorj: Nereguli ce vizează comercializarea materialului lemnos. Amenzi și confiscări

Amenzi și confiscare de material lemnos în urma unor acțiuni a polițiștilor la o societate comercială din Bengești-Ciocadia, Gorj.

La data de 7 iunie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Ordine Publică – Biroul Protecția Fondului Forestier și Piscicol au efectuat verificări privind modul de respectare a legislației silvice de către societățile comerciale de profil, ocazie cu care s-a constatat că o societate comercială cu sediul în comuna Bengești-Ciocadia nu deţine material lemnos în cinci depozite temporare, existând diferenţe majore între stocurile scriptice înregistrate în aplicaţia SUMAL 2.0 şi stocurile faptice inventariate la data efectuării controlului. În consecință, s-a procedat la aplicarea a 5 sancțiuni contravenționale față de societatea comercială respective, în cuantum de 20.000 lei, dispunându-se măsura complementară de confiscare valorică a cantității totale de 317,70 mc material lemnos, în valoare de 87.618,956 lei”, a precizat IPJ Gorj. 

 

FOTO ARHIVĂ
Articolul precedentCaragea: Plecați din PNL! Acum vă dați victime. Vă faceți de râs. Adunare publică neautorizată. Voi nu aveți rușine de cetățenii care au votat împotriva lui Romanescu?
Articolul următorDoi jucători de la FCU Craiova, aproape de CFR Cluj. Dan Petrescu îi așteaptă în Ardeal