Gorj: Peste tupeul de borfaș! A prezentat polițiștilor poza unui buletin și susținea că este el, chiar dacă nu semăna cu titularul

 

Un bărbat din județul Olt este cercetat pentru declinare de falsă identitate după ce s-a prezentat polițiștilor ca fiind altă persoană. Acesta a fost depistat la volan, în trafic, deși avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

La data de 14 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Motru au depistat în trafic un bărbat de 36 de ani, din comuna Tia Mare, județul Olt în timp ce conducea un autoturism pe DJ 671 B Cheile Glogovei, având dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

De asemenea, la solicitarea polițiștilor de a le prezenta documentul de identitate, bărbatul a precizat că nu îl are asupra sa și a prezentat o fotografie cu o carte de identitate pe telefonul mobil, susținând că are o altă identitate decât cea reală.

Având în vedere faptul că fotografia din actul de identitate prezentat de către bărbat polițiștilor nu corespundea cu fizionomia bărbatului, acesta a fost condus la sediul Poliției Municipiului Motru, unde s-a stabilit adevărata identitate a bărbatului.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană care are suspendat acest drept și falsul privind identitatea”, a transmis IPJ Gorj. 

Articolul precedentAustria respinge cererea preşedintei Comisiei Europene pentru extinderea Schengen
Articolul următorGuvernul alocă un plus de zeci de milioane de lei pentru Programul Tomata