Gorj: Polițiști atacați cu toporul, autospecială a MAI vandalizată

Evenimente foarte grave petrecute vineri, 17 septembrie, puțin după orele prânzului, pe raza satului Vârtop, comuna Ciuperceni, Gorj. Un individ în vârstă de 50 de ani, recidivist, a sechestrat un bătrân, tatăl său, iar în momentul în care și-au făcut apariția polițiștii, i-a alergat pe aceștia cu un topor. Mai mult, bărbatul a vandalizat autospeciala de poliție cu care cei doi agenți s-au deplasat la sesizare.

A fost nevoie de intervenția luptătorilor din cadrul SAS și a unor militari din Jandarmerie pentru imobilizarea suspectului, acesta fiind încătușat și reținut.

Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizaţi, prin apelul 112, de către o femeie din comuna Ciuperceni, cu privire la faptul că bunicul ei este ţinut încuiat în casă de către unchiul acesteia.

La faţa locului s-a deplasat patrula de siguranţă publică din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Târgu Jiu, moment în care bărbatul a devenit agresiv şi a aplicat lovituri cu obiecte contondente asupra autospeciale.
De asemenea, pe timpul intervenţiei agresorul ar fi încercat să lovească agenţii, ulterior acesta fiind imobilizat de către poliţişti.
La faţa locului s-a deplasat echipa de cercetare din cadrul IPJ Gorj”, a transmis IPJ Gorj. 

 

Bărbatul violent fost eliberat nu demult din penitenciar, după ce a executat o pedeapsă pentru comiterea faptei de omor deosebit de grav, cu maltratarea victimei, fiind încarcerat mai bine de 20 de ani.

 

Foto arhivă