Gorj: Polițiștii au confiscat cherestea în valoare de peste 6 miliarde lei vechi

Polițiștii gorjeni au continuat acțiunile ce vizează evaziunea fiscală ce ține de comercializarea materialului lemnos. În urma unei astfel de activități a fost confiscată marfă de peste 600.000 de lei.

În continuarea cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IPJ Gorj, într-un dosar penal ce are ca obiect săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală, privind comercializarea de cherestea, cu ocazia verificărilor efectuate la o societate comercială cu punctul de lucru în comuna Mușetești, polițiștii au confiscat valoric 100 mc de cherestea și 18 mc buștean, în valoare de 639.000 de lei.

De asemenea, de la un alt punct de lucru al societății comerciale, situat în municipiul Petroșani, județul Hunedoara, polițiștii au confiscat 55 mc cherestea.

Față de societatea comercială polițiștii au luat măsura sancționării contravenționale cu amendă în valoare de 15.000 de lei, conform Legii nr.171/2010, privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice”, a transmis IPJ Gorj.