Gorj: Primar PSD, atac la parlamentarii partidului: I-a auzit cineva? Le este frică să nu se supere ăștia pe ei

Ion Bîrcă, primarul din Turburea, Gorj, susţine că primarii social-democraţi din judeţ au fost lăsaţi de izbelişte de propriii parlamentari, aleși care nu se implică în dezvoltarea comunităţilor locale.

Edilul susține că singurul ajutor vine de la Cosmin Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, în timp ce deputaţii şi senatorii PSD tratează cu indiferenţă problemele UAT-urilor. Bârcă a mers mai departe şi i-a lăudat pe parlamentarii liberali, la care vede mai multă deschidere.

Situaţia se regăseşte şi la nivel central, crede primarul, unde singurul lider mai vocal este Marcel Ciolacu.

Credeţi că, la ora actuală, există cineva pe care să-l intereseze de primarii Partidului Social Democrat? La PNL e un lucru pozitiv, se interesează de primarii lor. I-am văzut pe la guvern, s-au dus cu proiecte, e un lucru bun. Conducerea partidului nostru ar trebui să înveţe treaba asta, căci la guvernare nu stai o veşnicie! Trebuie să pui mâna să faci treabă în localităţile reprezentate de primarii tăi. Acum ne zbatem singuri! Singurul noroc este că-l avem pe Cosmin Popescu lângă noi. I-a auzit cineva pe parlamentarii de Gorj? Le e frică să nu se supere ăştia pe ei! La ora actuală, mai iese preşedintele PSD de la nivel central, dar în rest foarte slăbuţ”, a spus, Radio Infinit, Bîrcă.