Gorj: Primar social-democrat: PSD nu are ce căuta la guvernare. Nu este momentul favorabil. De ce să ia castanele de la populație?

Cosmin Pigui, primarul social-democrat din Peștișani, Gorj, nu este de acord cu colegii săi primari care cer preluarea guvernării de PSD, partidul din care fac parte. Edilul-șef al comunei în care s-a născut Brâncuși este categoric și spune că PSD nu are ce căuta la guvernare.
Acuma, nu toți primarii trebuie să fie și deștepți. PSD nu are ce căuta la guvernare, politic, până când nu este un moment favorabil partidului. În acest moment nu este favorabil pentru PSD și trebuie să îi lăsăm pe liberali și pe usr-iști să își ducă luptele între ei fără a fi folosiți în vreun fel sau altul. (…) Asta este politica. Nu înseamnă că oricând, orice partid trebui să intre. Au făcut niste greșeli, au făcut multe greșeli, atunci trebuie să și le ducă PNL, împreună cu USR, și mai ales USR le-a făcut. Așa că de ce să ajungă PSD, pe greșelile lor, să ia castanele de la populație?”, a declarat, la Radio Infinit, Pigui.