Gorj: ”Rachete” pe șosele. ”Suta la oră”, un mizilic pentru tot mai mulți șoferi

 

Doi conducători auto au rămas fără permis după ce au fost surprinși rulând cu mult peste viteza maximă admisă.

La data de 4 februarie a.c, polițiști din cadrul Poliției Orașului Rovinari au depistat în trafic, un bărbat de 32 de ani, din comuna Bâlteni, în timp ce conducea un autoturism pe DN 66 Vîrț, având viteza de 132km/h pe un sector de drum unde limita legală de viteză este de 40km/h.

Totodată, acesta a efectuat manevra neregulamentară de depășire în zona de acțiune a indicatorului <<depășirea interzisă>>, semnalizată corespunzător.

Bărbatul a fost sancționat contravențional conform OUG 195/2002 cu amendă în valoare de 3045 lei, iar ca măsură complementară, i-a fost suspendat dreptul de a conduce vehicule pentru o perioadă de 180 de zile.

Tot astăzi (sâmbătă – n.red.), polițiști din cadrul Serviciului Rutier au depistat, în trafic, un bărbat de 44 de ani, din municipiul București, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 Bumbești Pițic, având viteza de 124 km/h, pe un sector de drum unde limita legală de viteză este de 50km/h.

Acesta a fost sancționat contravențional conform OUG 195/2002 cu amendă în valoare de 1305 lei, iar ca măsură complementară, i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 120 de zile”, a transmis IPJ Gorj.

Articolul precedentNinge peste Gorj: Drumarii acționează pe mai multe artere rutiere
Articolul următorGorj – Informare: Care este situația drumurilor din județ în urma ninsorilor