Gorj: S-au izbit de un copac! Soția a murit pe loc, soțul este în stare gravă

Grav accident de circulație produs miercuri dimineața pe raza localității Pojogeni, Gorj. Un autoturism a lovit frontal un copac de pe marginea drumului, în urma impactului rezultând decesul unei femei (pasager) și rănirea gravă a conducătorului auto. Cei doi erau soț și șoție.

În această dimineață am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un grav accident de circulație produs pe raza localității Pojogeni in care a fost implicat un autoturism care a lovit frontal un copac.
La fața locului s-au deplasat 2 echipaje pentru descarcerare și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu, precum și 2 echipaje din cadrul SAJ Gorj, care au constatat că in urma impactului au rezultat două victime (o femeie in vârstă de 58 de ani și un bărbat în vârstă de 61 de ani) care erau încarcerate.

Colegii noștri au intervenit pentru extragerea victimelor din autovehicul. Ambele victime erau inconștiente! Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de către echipajele de intervenție, medicul sosit la fata locului a constatat decesul femeii! Bărbatul este in stare gravă și a fost preluat de către un echipaj din cadrul SAJ Gorj’‘, a transmis ISU Gorj.