Gorj: Scandal cu trei rețineri și patru bărbați transportați la spital

Trei bărbați, toți din comuna Borăscu, au ajuns în arestul Poliției Gorj după un scandal în urma căruia mai multe persoane au fost transportate la spital.

La data de 30 august a.c., polițiști din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Motru au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj trei bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 40 de ani, toți din comuna Borăscu, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În seara zilei de 28 august a.c., polițiștii au fost sesizați, prin apelul 112, despre faptul că în zona unui magazin din comuna Borăscu a avut loc un scandal între mai multe persoane. Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului, a reieșit faptul că în timp ce trei localnici, în vârstă de 25, 29 și respectiv 43 de ani, se aflau la o masă, pe terasa magazinului din comună, după un schimb de replici, între aceștia și doi frați, cu vârste de 32 și 40 de ani, din aceeași localitate, a izbucnit un conflict spontan, persoanele în cauză lovindu-se reciproc.

Patru dintre participanții la încăierare au suferit leziuni și au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Gorj.

 

Persoanele reținute vor fi prezentate, luni, Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru, cu propuneri legale.

Foto arhivă