Gorj: Scandal interjudețean în fața cârciumii, patru răniți. Un tânăr a fost transportat la spital

Scandal încheiat cu reținerea a patru bătăuși. S-a întâmplat la Motru, Gorj, în noaptea de luni spre marți, în urma conflictului unul dintre beligeranți fiind transportat la spital.

În noaptea de 19/20 iulie a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Motru au fost sesizaţi, prin apelul 112, cu privire la faptul că în fața unui local de pe raza municipiului ar avea loc un scandal. 

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar cu ocazia cercetărilor preliminare a rezultat faptul că, după miezul nopții, în fața unui local situat în Parcul Central din localitate, a avut loc un conflict spontan, între patru persoane de sex masculin, cu vârste cuprinse între 30 și 47 de ani, din municipiul Motru și din comuna Florești, județul Mehedinți, ocazie cu care aceștia s-au lovit reciproc, cauzându-și leziuni răni.

În urma conflictului, un tânăr de 32 de ani, din Motru, a suferit leziuni în zona capului, și a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, refuzând internarea.

 

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice”, a transmis IPJ Gorj. 

 

Marți dimineața, polițiștii au luat măsura reținerii celor patru, toți fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, pentru 24 de ore.