Gorj: Scandal pentru o fată! Mașini vandalizate, doi tineri în arest

Doi tineri au fost încătușați în urma unui scandal petrecut, duminică, pe raza localității Țânțăreni.

La data de 28 februarie a.c., polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu Cărbunești au reținut pentru 24 de ore, și introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, doi tineri de 19 și 24 de ani, din comuna Țânțăreni, bănuiți de săvârșirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe și distrugere.

În după-amiaza zilei de duminică, polițiștii au fost sesizați, prin apelul 112, cu privire la faptul că la capătul pădurii din satul Țânțăreni ar avea loc un conflict între mai multe persoane.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, s-a stabilit că trei bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 50 de ani, toți din comuna Țânțăreni, în timp ce se aflau la capătul pădurii din localitate, pe fondul unor discuții contradictorii privind o tânără, ar fi exercitat acte de violență asupra altor trei tineri cu vârste cuprinse între 19 și 26 de ani, din aceeași localitate.

În timpul conflictului, tânărul de 24 de ani, reținut, ar fi spart parbrizul unui autoturism și ar fi înțepat cu un cuțit cauciucurile unui alt autoturism, ambele proprietatea unuia dintre participanți, în vârstă de 26 de ani.

Cercetările continuă în vederea identificării tuturor persoanelor care au participat la conflict și pentru stabilirea cu exactitate a modului în care au fost săvârșite faptele”, a transmis IPJ Gorj.

 

Luni, polițiștii îi vor prezenta pe cei doi reținuți, Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Cărbunești, cu propuneri legale.