Gorj: Și-a lăsat copilul la o vecină și a plecat în lume. Femeie dată dispărută!

O femeie din Borăscu este căutată la nivel național după ce a dispărut de la domiciliu. Se pare că persoana în cauză are obiceiul de a pleca săptămâni întregi de acasă.

La data de 21 iulie a.c., polițiști din cadrul Postului de Poliție Borăscu au fost sesizați de un bărbat de 32 de ani, din comuna Borăscu, despre faptul că partenera sa de viață Mateișescu Georgiana, de 32 de ani, din aceeași localitate, a plecat în mod voluntar  de la domiciliu și nu a mai revenit, în timp ce acesta se afla la serviciu, în municipiul Craiova, județul Dolj.  

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că femeia ar fi plecat de la locuința comună la data de 15 iulie a.c., lăsând-o pe fiica sa minoră, în vârstă de  6 ani, la o vecină, care locuiește la circa 200 m de imobilul său.

Din verificări s-a stabilit că femeia obișnuia să părăsească domiciliul fără a-l anunța pe concubinul său sau pe alte persoane, pentru perioade cuprinse între 3-4 zile și 3 săptămâni”, a transmis IPJ Gorj.

 

La data plecării, Mateișescu Georgiana era îmbrăcată cu pantaloni gri sau albastru închis, tricou alb cu roșu și în picioare papuci de cauciuc de culoare albastră.

Femeia dată dispărută a fost pusă în urmărire la nivel național, iar polițiștii efectuează verificări pentru găsirea acesteia.

 

Persoanele care pot oferi detalii care să ducă la identificarea sa sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție.