Gorj: Tânăr încătușat! Intenționa să vândă țigări de contrabandă la prețul de 8,5 lei/pachet

Un tânăr din Ilfov a fost reținut, pentru 24 de ore, depistându-se că urmărea să vândă țigări de contrabandă pe raza localității Novaci, Gorj.

La data de 10 august a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, în continuarea cercetărilor efectuate într-un dosar penal aflat în lucru, au identificat un tânăr de 24 de ani, din comuna Afumați, județul Ilfov, în timp ce transporta, pe D.N. 67/C Novaci, cu un autoturism, cantitatea 1.000 de pachete cu țigarete (20.000 bucăți), ce nu prezentau timbru de marcaj fiscal, provenind din contrabandă.

Țigaretele urmau a fi comercializate pe raza localității, la prețul de 8,5 lei/pachet. Întreaga cantitate de țigarete a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor. Față de persoana în cauză s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore și introducerii în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă asimilată. Astăzi, cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci cu propuneri legale”, a transmis IPJ Gorj.

Articolul precedentSpania: Energia electrică, mai scumpă de aproape trei ori decât în urmă cu un an
Articolul următorPoliția Română: Un copil nu este bagaj!