Gorj: Tânără dată dispărută: O caută familia

Polițiștii gorjeni au dat în urmărire o tânără din Bumbești Jiu, după ce familia acesteia a semnalat că fata a plecat de la domiciliu și este de negăsit.

La  data de 22 octombrie a.c., polițiști din cadrul  Poliției Orașului Bumbești Jiu au fost sesizați de o femeie de 47 de ani, din orașul Bumbești Jiu, cu privire la faptul că fiica sa, Nache Maria Denisa, de 18 ani, din aceeași localitate, a plecat voluntar de la domiciliu, iar până în prezent nu a mai revenit.

La data plecării, tânăra era îmbrăcată cu pantaloni culoare închisă, adidași negri, cămașă neagră, iar peste aceasta avea o vestă de culoare neagră, având asupra sa o geantă tip rucsac, de culoare maro’‘, a transmis IPJ Gorj.

 

Semnalmente:

Înălţime 1,69 m; constituţie astenică; greutate aproximativă 58 kg; ochi căprui; păr negru; forma feței – rotundă, bărbia ascuțită, având o aluniță în zona nasului.

Persoanele care pot oferi date care să conducă la identificarea persoanei sunt rugate să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.