Gorj: Tânără răpită de mama sa și de doi bărbați!

Faptă gravă petrecută sâmbătă, 19 februarie, pe raza localității Roșia de Amaradia, Gorj. O tânără a fost răpită, de pe stradă, de mama sa, aceasta fiind ajutată de doi bărbați, și dusă la locuința concubinului femeii, în Hurezani, Gorj.

La data de 19 februarie a.c., polițiști din cadrul Postului de Poliție Roșia de Amaradia au fost sesizați de o tânără de 22 de ani, din comuna Roșia de Amaradia, cu privire la faptul că în data de 18 februarie a.c., în timp ce se deplasa pe raza comunei Roșia de Amaradia, ar fi fost abordată de mama sa, în vârstă de 43 de ani, însoțită de doi bărbați, de 37 și 27 de ani, din comuna Hurezani și introdusă cu forța într-un autoturism.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că tânăra a fost transportată cu autoturismul pe raza comunei Hurezani, la locuința concubinului mamei sale, iar aceasta ar fi fost lipsită de libertate, fără a fi agresată fizic, verbal sau sexual.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsirea de libertate în mod ilegal.

În continuarea cercetărilor efectuate, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore față de femeie și cei doi bărbați, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă”, a transmis IPJ Gorj.