Gorj: Transport ilegal de material lemnos. Autocamionul și lemnele au intrat în custodia autorităților

Dosar penal și lemnele confiscate în cazul unui gorjean care a fost depistat efectuând un transport fără documentele necesare în regulă.

 

La data de 6 iulie 2024, polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au depistat în trafic un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din orașul Novaci, în timp ce conducea pe DJ 665 Pociovaliște un autocamion încărcat cu material lemnos.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a constatat faptul că pentru materialul lemnos încărcat în vehicul nu există documente de însoțire legale, motiv pentru care vehiculul menționat a fost condus la Ocolul Silvic Novaci, iar în urma măsurării materialului lemnos a reieșit cantitatea de 15,20 m.c. de lemn de foc, de esență fag.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de transport de material lemnos, în volum de peste 10 m.c., neînsoțit de documente specifice.

Matrialul lemnos a fost confiscat, iar autoutilitara cu care acesta a fost transportat a fost indisponibilizată până la finalizarea cercetărilor”, a transmis IPJ Gorj.

Articolul precedentRezultate Bacalaureat: Gorjul, sub media națională
Articolul următorTârgu Jiu: Accident grav! Femeie lovită de mașină