Gorj: Trei minori, în ancheta polițiștilor după ce au furat banii dintr-o mașină

Trei minori au intrat în vizorul polițiștilor după ce au sustras o sumă de bani dintr-un autoturism staționat pe o uliță a satului Lupoaia, din comuna Cătunele.

La data de 31 august a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Motru au fost sesizaţi de o femeie de 49 de ani, din localitate cu privire la faptul că persoane necunoscute i-ar fi sustras 500 lei din autoturismul proprietate personală, pe care îl avea parcat pe raza satului Lupoaia, comuna Cătunele.

Din primele cercetări efectuate de polițiști la faţa locului a reieșit faptul că, în timp ce autoturismul era parcat pe o uliță a satului Lupoaia, autori necunoscuți, profitând de faptul că geamul portierei stânga față a autoturismului era deschis, ar fi pătruns în interior, de unde ar fi sustras suma de 500 lei. (…) În urma cercetărilor și investigaţiilor efectuate în cauză, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Motru au identificat trei minori, din comuna Cătunele, bănuiți de săvârșirea faptei, prejudiciul fiind recuperat în totalitate și predat persoanei vătămate”, a transmis IPJ Gorj. 

 

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.