Gorj: Vineri dimineață, fără apă la robinet într-un oraș. Program cu restricții, de joi, la Peștișani

ApaRegio va întrerupe furnizarea apei potabile la Turceni, vineri dimineața, între orele 8:00 – 12:00, arătând că urmează să execute branșări la rețeaua de distribuție.

Va rugăm să vă asigurați rezerva de apă, necesară pe perioada întreruperii, iar în primele ore de la reluarea furnizării apei să nu utilizați apa pentru scopuri alimentare, ci numai pentru consum menajer până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate.
Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere!’‘, a precizat compania de apă și canal.

 

Apă la program la Hobița și Peștișani

 

Având în vedere seceta prelungită, precum şi diminuarea debitelor asigurate de sursele de apă, în conformitate cu măsurile prevăzute în <<Programul de restricţii>>, conform Legii 107/1996 şi în Contractul de furnizare / prestare a serviciului de alimentare cu apă şi canalizare, Aparegio Gorj S.A. – CED Runcu anunţă ca în comuna Peştişani se va furniza apa potabilă după următorul program, începând cu data de 20.06.2024:

– în satele Boroșteni, Hobița și Peștișani se va furniza apă între orele 06:00-10:00, respectiv 18:00-22:00.

Amintim consumatorilor din zonele afectate că folosirea apei în alte scopuri decât cel menajer duce la o creștere a consumurilor peste capacitatea maximă instalată a sistemelor de alimentare cu apă, ceea ce determină dificultăți în asigurarea în regim continuu a apei.

Pentru a evita eventualele efecte negative cauzate de lipsa apei, recomandăm utilizatorilor afectați să-și creeze rezerve de apă potabilă pentru perioada de întrerupere, rezerve strict pentru scopuri menajere.

Recomandăm cetățenilor să utilizeze responsabil apa potabilă, strict pentru băut, nevoi igienico-sanitare și casnice”, a mai transmis ApaRegio.

 

Articolul precedentGorj: I-a cărat pumni cu nemiluita! Un puști de 15 ani a bătut un bărbat de 51 de ani
Articolul următorGorj: Accident la Tucinești! Un motociclist din Cehia a murit lovit de o autoutilitară