Gorj: Ziua și accidentul! Trei persoane transportate la spital, în urma unui eveniment rutier

Trei persoane au fost transportate de urgență la spital, duminică, 16 mai, în urma unui accident de circulație petrecut la ieșirea nordică din municipiul Târgu Jiu.

Un bărbat de 58 de ani, din comuna Turcinești, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 66 Tg Jiu, localitatea Iezureni, nu s–a asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de plecare de pe loc, prin viraj stânga, și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 66 de ani, din municipiul Târgu Jiu, care circula regulamentar, din sens opus.
În urma impactului, a rezultat rănirea conducătorului primului autoturism și a doi pasageri din cel de al doilea autoturism, un bărbat de 56 de ani, și o femeie de 67 de ani.
Victimele au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorul autoturismului care circula regulamentar a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar celălalt conducător auto nu a putut fi testat din cauza leziunilor suferite”, a transmis IPJ Gorj.
Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.