Gorjeancă arestată pentru trafic de droguri! Cannabis pentru toate buzunarele, cu oferte de la 50 de lei

O gorjeancă a fost arestată, fiind bănuită că, în perioada 2019-2021, ar fi aprovizionat cu cannabis, contra cost, diverși consumatori. Drogurile erau ambalate, porționate și vândute cu prețuri între 50 și 400 de lei.

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Gorj, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Gorj, cercetează o femeie de 57 de ani, bănuită de constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de droguri de mare risc, trafic internaţional de droguri de risc, efectuarea de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără drept şi punerea la dispoziţie a unei locuinţe pentru consumul de droguri de mare risc.

La data de 23 aprilie a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Gorj, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Gorj, au efectuat 3 percheziţii domiciliare, în municipiul Târgu Jiu şi în comuna Drăgoteşti.

În urma acestora, au fost ridicate aproximativ 90 de grame de cannabis, 2 grindere, ce prezintă resturi de fragmente vegetale de culoare verde-oliv, 4 punguţe din plastic, ce conţin substanţă albă, pulverulentă, cu miros înţepător, o cutie metalică ce conţine o substanţă pulverulentă, maro, cu miros înţepător, o cutie de carton conţinând foiţe pentru confecţionat artizanal ţigări, 2 cântare de mare precizie, 9 telefoane mobile, mai multe cartele telefonice, un hard disk, precum şi 5.500 de lei şi 150 de euro.

Din cercetările efectuate în cauză a rezultat că femeia, în perioada 2019-2021, ar fi procurat diferite cantităţi de droguri de risc şi mare risc, de la diferite persoane. Drogurile ar fi fost porţionate, ambalate şi vândute cu sume cuprinse între 50 de lei şi 400 de lei pe gram, către consumatori din judeţul Gorj.

La data de 24 aprilie a.c., femeia a fost reţinută şi prezentată, ulterior, instanţei de judecată, cu propuneri legale. Tribunalul Gorj a dispus arestarea preventivă pentru 30 zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română. Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor I.P.J. Gorj şi jandarmilor din cadrul I.J.J. Gorj”, a transmis D.I.I.C.O.T.

 

Captură video:

 

Articolul precedentDiana Șoșoacă a fost sancționată. Timp de trei luni nu va mai putea reprezenta Senatul României
Articolul următorAvea doar 43 de ani! Lector de la Universitatea ”Constantin Brâncuși”, mort într-un spital din Capitală