Gorjul paradoxurilor: Lemne de foc la prețuri ”accesibile”, dar cu 25% mai scumpe

Ovidiu Cârstoc, directorul Direcției Silvice Gorj, a apărut în public deranjat că se vehiculează preţuri enorme la lemnul de foc. Acesta a declarat că preţurile au fost umflate prin media, în vreme ce costurile reale sunt mult mai mici. “Direcţia Silvică Gorj vinde lemn de foc către populaţie şi lemn de lucru cu diametrul, la capătul gros, sub 24.  Avem stoc de lemne la fiecare ocol şi persoanele care doresc să achiziţioneze lemn de foc pentru sezonul rece pot să se adreseze ocoalelor silvice de pe raza Direcţiei Silvice. Preţurile sunt accesibile, cu toate că s-a speculat că se vinde lemn la 450  de lei. Un preţ mediu este undeva la 250-260 de lei pe metru cub la drum auto”, a declarat Cârstoc. Prețul pentru un metru cub de lemn, la același furnizor, a fost anul trecut de 200 de lei.

Articolul precedentA apărut Greblă în scenă. Predicții: Dispar Cîrciumaru și Weber, vor fi trași pe linia a doua sau a treia?
Articolul următorBombă! Mașina folosită de tinerii care au torturat și jefuit o familie din Italia este înmatriculată în Gorj. Avem numele făptașilor