Handbal și victorii la Târgu Jiu. CSM, la a treia victorie din tot atâtea etape

Handbalistele Clubului Sportiv Municipal Târgu Jiu au bifat cu o victorie primul meci disputat în Sala Sporturilor din municipiu. Senioarele antrenate de Liviu Andrieş au învins 26-21 (15-10) formaţia din Odorheiul Secuiescu şi au înregistrat ce-a de-a treia victorie din Grupa C a Diviziei A. Cu trei victorii din tot atâtea etape, CSM Târgu Jiu împarte primul loc cu echipa din Mioveni.

Antrenorul Liviu Andrieș și-a felicitat elevele după meci:

‘Putea fi o victorie mai concludentă, dar s-a văzut tracul primului meci acasă, să joci cu atâția spectatori, într-o asemenea sală. Este succes muncit, pe care ni-l doream. Le felicit pe fete, au depus o muncă grea”.

Primarul Marcel Romanescu a ținut să fie și el în sală, chiar dacă a ajuns ceva mai târziu, după întâlnirea de la Craiova cu președintele Iohannis.

”26-21!  – scorul spune totul! O victorie după alta, o bucurie pe care echipa de handbal senioare a CSM ne-o oferă nouă, celor din Târgu Jiu! Sunt mândru de fetele noastre, pe care le felicit din toată inima. Felicitări și lui Liviu Andrieș, un antrenor excepțional dar și expertului sportiv Dan Ilieș!”, a transmis Romanescu.