Handbal: CSM Târgu Jiu – CSM București. Andrieș: Întâlnim o echipă care are în componență campioane mondiale și vicecampioane mondiale

CSM Târgu Jiu întâlnește CSM București, sâmbătă, de la ora 15:00, la Sala Sporturilor, în ultimul meci al anului pentru handbalistele echipei din Gorj.
Partida din etapa a XI-a a Ligii Florilor, prima scenă a handbalului feminin din România, a fost prefațată de profesorul Liviu Andrieș, cel care transmite că meciul cu campioana națională este ”cireașa de pe tortul 2023”.

 

,,Încheiem un an cum nu se poate mai frumos. Un an în care am realizat lucruri nemaipomenite, un an în care, pe lângă faptul că am jucat o finală de Cupa României, am reușit calificarea în grupele cupelor europene. Întâlnim campioana, întâlnim CSM București, o echipă care are în componență campioane mondiale și vicecampioane mondiale. Va fi, să spunem așa, cireașa de pe tort în acest final de an. Ne dorim, bineînțeles, să facem un meci bun. Ne așteaptă un joc foarte greu, dar trebuie să ne ridicăm la nivelul lor. Au două mâini, două picioare, le știm calitatea și valoarea, dar asta nu înseamnă că va trebui să ne dăm la o parte. Nu. Va trebui să jucăm, să încheiem anul frumos și să ne pregătim, bineînțeles, pentru ceea ce urmează”, a declarat antrenorul CSM Târgu Jiu.

Articolul precedentAccize mai mari în 2024, cresc prețurile la benzină și motorină
Articolul următorTârgu Jiu: Sute de kilograme de articole pirotehnice găsite în urma unor percheziții