Handbal: CSM Târgu Jiu, victorie fără drept de apel la Oradea

Debut cu victorie în noua ediție de campionat pentru handbalistele de la CSM Târgu Jiu. Repartizate în Seria B a Diviziei A, elevele antrenorilor Liviu Andrieş şi Andrei Enache s-au impus, duminică, pe terenul echipei CSU Oradea, scor 36-26, 17-12 .

 

A fost un meci bun, pe care l-am controlat în permanență. Am reușit să continuăm prestația bună pe care am avut-o la turneul de la Târgu Jiu și asta ne dă încredere pentru viitor și pentru ceea ce ne propunem. Mă bucur că am avut posibilitatea să acordăm minute tuturor jucătoarelor din lotul pe care l-am deplasat la Oradea. Vreau să le felicit pe fete, pe această cale, pentru determinarea lor și pentru evoluția solidă pe care au avut-o”, a declarat Liviu Andrieș pentru site-ul clubului. 

 

Au evoluat pentru CSM Târgu Jiu:

Alina Ciuchiatu, Elena Cristina Popovici, Elena Marica Bercu – Bianca Stanca 2g, Oana Iordache, Andreea Olariu, Valentina Toader 3g, Anna Ivanenko 9g, Mădălina Olariu 2g, Irina Neacşu, Ira Zinatullina 7g, Gabriela Frunză 1g, Iulia Andrei 5g, Ioana Toader 2g, Sabine Klimek 5g.

 

 

Foto: