Handbalistele au ratat, la loviturile de la 7 metri, promovarea. Romanescu încurajează echipa

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a ținut să felicite handbalistele Clubului Sportiv Municipal, chiar dacă, vineri, fetele antrenate de Liviu Andrieș au ratat în mod dramatic calificarea în Liga Florilor, prima scenă a handbalului feminin românesc.

Reamintim, echipa din Târgu Jiu a întâlnit Știința București, iar la finalul timpului regulamentar scorul a fost egal, 25-25. S-a trecut la departajare prin executarea loviturilor de la 7 metri și bucureștencele s-au impus, 9-8.

În mesajul său, Romanescu reamintește că handbalistele, prin seriozitate, au reușit într-un timp scurt să fie foarte aproape de promovarea în prima ligă.

 

Felicit senioarele de la CSM Târgu Jiu pentru un parcurs foarte bun, pentru seriozitatea cu care au tratat fiecare meci și pentru rezultatele de până acum!
Chiar dacă nu s-au calificat în Liga Florilor, știu că fetele au muncit enorm și că acest obiectiv rămâne prioritar pentru club.
Vreau, totodată, să subliniez că, în curând, vor veni forțe proaspete de la junioare care, la rândul lor, s-au descurcat exemplar și au obținut rezultate remarcabile în competiții! Da, copiii noștri fac performanță și vor duce handbalul târgujian în cea mai puternică ligă! Nu am nici cea mai mică îndoială în privința parcursului lor.
Trebuie sa-i felicit pe toți cei implicați, în special pe Liviu Andrieș, Andrei Enache, Dan Ilieș și, nu în ultimul rând, pe Robert Bălăeț. Sunt oamenii care au dus CSM Târgu Jiu acolo unde este azi, într-un timp foarte scurt. Și timpul demonstrează că am avut dreptate: sportul trebuie ținut departe de politic sau de tot felul de interese, altele decât cele ale comunității locale. CSM va rămâne departe de astfel de influențe și își va îndeplini menirea: aceea de a da o șansă fiecărui copil din acest oraș de a-și urmări visul și de a face performanță.
Hai, CSM!”, a transmis Romanescu.