Horațiu Mălăele, pentru istorie la Colegiul Național ”Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu

Eveniment de calibru organizat de Colegiul Național ”Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu, vineri, 11 iunie 2021. Amfiteatrul instituției va primi numele omului de cultură Horațiu Mălăele, absolvent ”la Tudor” în urmă cu 50 de ani. Maestrul va fi prezent la Târgu Jiu, la sala de spectacole a Teatrului Dramatic ”Elvira Godeanu” urmând să aibă loc ”o întâlnire de suflet, între absolvenți de ieri și de azi”.

 

Ca semn al prețuirii, al nevoii de reamintire, de redescoperire a școlii și oamenilor care scriu istoria Colegiului Național <<Tudor Vladimirescu>> prin propria poveste de viață, Amfiteatrul instituției noastre va purta numele <<HORAȚIU MĂLĂELE>>.

Dezvelirea plăcii va avea loc vineri, 11 iunie, 2021, ora 16:00, iar de le ora 19:00, în sala de spectacole a Teatrului Dramatic <<Elvira Godeanu>>, se va desfășura un eveniment care va reuni absolvenți de ieri și de azi, readucând bucuria în sufletele noastre.

Invitat de onoare: Horațiu Mălăele. LTV-ist de mai bine de 50 de ani…”, au transmis reprezentanții prestigioasei unități de învățământ.

 

IMAGINE: