I-a prins din nou: Romanescu cere DEMISII de la Edilitara

Continuă disputa dintre primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, și Edilitara. După ce edilul a declarat că este dezamăgit de modul în care s-a făcut deszăpezirea orașului, au existat voci din unitatea municipalității care l-au acuzat pe Romanescu că face politică, subliniind că salariații Edilitara știu ce au de făcut, în condițiile în care se ocupă de deszăpezirea municiupiului de atâția ani. Duminică, 23 decembrie, primarul a mers în Cimitirul Municipal, iar situația găsită acolo l-a determinat să ceară DEMISII. Curios, specialiștii de la Edilitara, nu au curățit deloc aleile cimitirului, în condițiile în care sărbătoarea Crăciunului înseamnă și un flux masiv de cetățeni către mormintele celor pierduți. Cineva trebuia să deconteze nemulțumirea oamenilor.

”Am trecut astăzi pe la Cimitirul Municipal pentru a verifica modul în care este întreținut. Invit, pe această cale, conducerea Edilitara și responsabilii ce administrează acest obiectiv să se deplaseze acolo și să facă o analiză a propriei activități. Totodată, sper să nu fie prea ocupat domnul lider de sindicat Popescu, care ar putea să li se și alăture. Dacă cineva crede că a administra cimitirul înseamnă doar a ”repartiza” locuri de veci, se înșeală! În concluzie, rog pe cei responsabili, dacă tot nu au timp să deszăpezească aleile, să-și facă timp pentru a-și scrie demisiile cât mai urgent. Târgujienii mi-au cerut să nu îi las pradă bătăii de joc. Asta fac, stimabililor. Vă aștept demisiile, pentru că locuitorii orașului nu mai acceptă scuze!”, a scris, pe facebook, dunimică, Romanescu.

 

Reamintim, liderul de sindicat de la Edilitara a ieșit cu un comunicat de presă în care se plângea că primarul și consilierii săi controlează activitatea salariațiilor societății.

Galerie foto:

Articolul precedentAccident: Victima a fost transportată la Spitalul de Urgență din Târgu Jiu
Articolul următorO avalanșă a blocat Defileul Jiului pe raza județului Hunedoara