I-au dat în cap! Salariat al E.M. Roșia, bătut de trei hoți care furaseră traverse

Polițiștii din Rovinari au fost sesizați duminică cu privire la faptul că trei indivizi au lovit un salariat al E.M. Roșia care i-a surprins în timp ce transportau cu un atelaj traverse metalice.

”La data de 21 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Rovinari au fost sesizați prin apelul 112 cu privire la faptul că un angajat al E.M. Roșia, de 44 de ani, din Fărcășești, ar fi surprins 3 persoane, cu vârste între 21 și 36 de ani, din Rovinari, respectiv Fărcășești, care ar fi transportat într-un atelaj hipo traverse metalice, iar când ar fi încercat să le oprească, aceștia ar fi devenit violenți, lovindu-l cu un corp dur în zona capului și a corpului. Totodată, bărbații ar fi lovit cu huluba utilajului partea stânga spate a unui autoturism, provocând avarierea ușoară a acestuia”, a informat IPJ Gorj.

O ambulanță s-a deplasat la fața locului și a preluat victima, iar cei trei au încercat să se facă nevăzuți, abandonând traversele. Aceștia au fost identificați, polițiștii întocmind dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și furt calificat.