”Iedilul” se transformă, dar nu se lasă: Cîrciumaru a predat lecția mizeriilor politice, în direct, la radio

Senatorul Florin Cîrciumaru nu se sfiește să arunce în urechile cetățenilor declarații prin care se exemplifică, în cel mai evident mod, un fel de a fi, conduce și împărți ”dreptatea”, stil de a coordona activităţile publice bazat pe compromisuri în favoarea unor cercuri restrânse. Se va putea observa ușor, plătitorul de taxe și impozite și interesele lui lipsesc cu desăvârșire din ”arta de a guverna” a fostului primar din Târgu Jiu.

Actualul parlamentar de Gorj i-a sugerat primarului din Rovinari, Robert Filip, că ar fi  trebuit să discute la nivel politic cu președintele PSD Gorj, Mihai Weber, atunci când a evaluat activitatea din 2018 a soției lui Constantin Pistolea, șeful PSD Rovinari,  salariată la Primăria din localitate.

”Domnul primar a luat o măsură nu prea ortodoxă în ceea ce o privește pe soția președintelui PSD Rovinari, în sensul că după 20 de ani de activitate în primărie, fără nicio explicație, a primit un calificativ nesatisfăcător. Nu știu, poate avea motivele dânsului pentru acest calificativ, dar cred că fiind soția președintelui Rovinari și PSD fiind în alianță la guvernare cu ALDE, domnul primar Filip trebuia să pună o întrebare și să colaboreze cu domnul Weber pe această linie”, a spus, la Radio Infinit, alesul din Parlamentul României.

O adevărată lecție de administrație publică locală marcă înregistrată Florin Cîrciumaru, asta a predat în cîteva vorbe actualul senator. O dovadă în plus a modului în care a fost condus municipiului Târgu Jiu, încă un argument la multe altele ce constituie un adevărat rechizitoriu în ”dosarul” prăbușirii social-economice a municipiului reședință de județ. Erijându-se într-o instanță supremă a Gorjului, Cîrciumaru îi dojeneşte pe Robert Filip, îi transmite că era bine să discute, să negocieze cu Weber înainte de a decide rezultatul unei evaluări, pentru că, nu-i așa, nu se face, ALDE e în alianță cu PSD-ul, iar la mijloc se afla soția unui șef de organizație PSD de oraș.

Articolul precedentSalarii ce îți taie respirația: Trai bun la primăria unui orășel din Gorj
Articolul următorCentura, fără proiect ok, se aștepta un blocaj, iar finalizarea costă mai mult decât proiectul inițial