Îi paște restructurarea! Primarul Romanescu le arată ușa leneșilor de la Poliția Locală

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a vorbit la o emisiune tv despre situația de la Poliția Locală, instituție aflată în subordinea municipalității. Edilul-șef a avertizat polițiștii locali, precizând că toți cei care nu își vor face treaba vor fi eliberați din funcție: ”Le-am transmis un lucru și cred că am fost destul de clar, de tranșant: polițiștii locali înțeleg că trebuie să-și facă treaba, și atunci banii pe care îi primesc sunt justificați, sau o să trec la o restructurare masivă, de la cel mai înalt nivel până la ultimul nivel, și să cooptez oameni care vor să-și facă meseria”, a spus Romanescu. Acesta a ținut să reamintească nivelul de salarizare al polițiștilor locali, stare de fapt care trebuie să atragă și implicare, spre mulțumirea cetățenilor orașului.

Articolul precedentDragnea a cerut liniște, dar la PSD Gorj nu se șterg vorbe grele. A devenit filiala un SRL doar al unora?
Articolul următorAstăzi, luni, va fi numit al doilea om din guvern. Îl salvează Greblă pe Dragnea, va rezolva problema amnistiei și grațierii?