Imagini! Hoţ pus la pământ de o vânzătoare

Pasivitatea cetăţenilor încurajează infractorii să îndrăznească tot mai mult. Scene desprinse parcă din filme petrecute sâmbătă după-amiază într-un  magazin de pe strada 16 decembrie din Timişoara. Doi indivizi au pătruns în market şi au luat de pe rafturi mai multe dulciuri şi produse de uz personal după care au intenţionat să plece fără să plătească. Vânătoarea s-a poziţionat în uşă şi a încercat să-i împiedice să părăsească incinta, moment în care indivizii au forţat, iscându-se o busculadă. Unul dintre cei doi a reuşit să fugă, iar femeia l-a culcat la pământ pe celălalt hoţ, imobilizându-l. Deşi în magazin erau mai multe persoane, numai un barbat a intervenit, la un moment dat, şi l-a ţinut pe cel de la pământ de picioare. Nu pentru mult timp, în magazin a apăut concubina bărbatului care reuşise să fugă şi după o luptă cu vânzătoarea a reuşit să îl elibereze pe complicele partenerului ei.

Deşi toate cele relatate au durate minute bune, în care clienţii au tot intrat şi ieşit, cu excepţia cetăţeanului care a intervenit pentru puţin timp, celălalte persoane au privit impasibile scenele.

Potrivit opiniatimisoarei.ro, cei doi, în vârstă de 29 de ani şi respectiv 38 de ani, dar şi concubina celui de 38 de ani au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Bărbaţii sunt cercetaţi pentru tâlhărie (individul de 38 de ani) şi complicitate la infracţiunea de tâlhărie (tânărul de 29 de ani), iar femeia pentru ameniţare.

Capturi video opiniatimisoarei.ro: