Imagini! Romanescu, pe bicicletă la lucrările realizate în cadrul Strad’Art

Prima ediţia a festivalului de artă stradală, Strad’art, s-a încheiat duminică la Târgu Jiu cu un tur pe bicicletă la operele artiștilor urbani. Copiii, părinți, tineri, împreună cu primarul Marcel Romanescu au pedalat și au admirat cele opt lucrări realizate în municipiu. Cei prezenți la turul de final, și nu numai, cred că astfel de inițiative aduc o pată de culoare în Târgu Jiu și trebuie mers mai departe cu inițiativa. Primarul Romanescu i-a felicitat pe cei direct implicați și a promis continuitatea festivalului.

”Mi-a plăcut foarte mult ideea Strad’Art! Se vede că vine de la tineri care gândesc altfel. Sunt idei de care aveam nevoie pentru că pregătim orașul pentru ei, pentru copiii noștri. (…) Strad’Art va continua pe viitor. Copiii noștri vor clădi, în continuare, pe ideile lor, vor avea un cuvânt de spus în ceea ce va deveni municipiul Târgu Jiu și eu promit să le fiu mereu aproape”, a transmis edilul.

Acesta a avut cuvinte de laudă și la adresa bicicletelor asamblate la Târgu Jiu, considerându-le ”ideale pentru deplasarea în oraș”.

Galerie foto, sursă facebook: