Imagini! S-a izbit cu mașina de un copac de pe marginea drumului

O tânără femeie a ajuns, joi, la spital, după ce a pierdut controlul autoturismului pe care îl conducea și s-a izbit cu mașina de un copac de pe marginea DN 67, pe raza localității Cîlnic, Gorj. Surse informează că în autovehicul se afla și fiul acesteia, un băiețel de doar câțiva ani, care, din fericire, nu a fost rănit.

La data de 04.11.2021, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați, prin apelul 112 , despre faptul că pe DN 67 Cîlnic a avut loc un eveniment rutier soldat cu o victimă.

Echipa operativă constituită la nivelul Biroului Rutier s-a deplasat la faţa locului, ocazie cu care s-a stabilit că o tânără de 26 de ani, din comina Mătăsari,în timp ce conducea un autoturism, pe DN 67 Cîlnic , din direcția Motru spre Tg-Jiu, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un arbore aflat pe partea stângă a direcției de deplasare. În urma impactului a rezultat rănirea tinerei, aceasta fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. La testarea cu aparatul etilotest, rezultatul conducătoarei auto a fost negativ”, a transmis IPJ Gorj.

 

IMAGINI: