Imaginile nenorocirii! Doi polițiști, carbonizați în urma unui accident rutier

 

Doi polițiști, Mihai Bara, de 45 de ani, și Ana Maria Manea, de 21 de ani, din cadrul Secției Poliție Rurală 4 – Ianca, IPJ Brăila, au murit, marți seara, în urma unui accident rutier. Potrivit Sindicatului Europol, cei doi se aflau în serviciul de patrulare pe raza localității Șutești, iar polițistul a pierdut controlul direcției de mers, autospeciala izbindu-se de un copac aflat la marginea drumului. Impactul a produs un incendiu, cei doi salariați MAI fiind carbonizați.

Din păcate, în această seară, doi polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Ianca – IPJ Brăila , au decedat, în urma unui accident rutier. Aceștia se aflau în serviciul de patrulare, pe raza localității Șutești. Transmitem sincere condoleanțe familiilor colegilor noștri și tuturor celor care i-au cunoscut. Referitor la cauzele accidentului rutier, vă informăm că în acest moment se efectuează cercetarea la fața locului, urmând a se stabili toate împrejurările în care s-a produs evenimentul”, transmis IPJ Brăila.

Sindicatul Europol a postat un video de la locul nenorocirii:

Imaginile groazei cu cei doi polițiști morți la datorie în această seară! Colegii noștri Bara Mihai (45 ani) și Manea Ana Maria (21 ani), din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Ianca – IPJ Brăila, au decedat în urma unui accident rutier. Aceștia se aflau la datorie, în serviciul de patrulare, pe raza localității Șutești. Din primele informații, colegul nostru a pierdut controlul „autospecialei”, acele sicrie pe roți de care vă aminteam într-un articol anterior, și s-a izbit de un copac, după care mașina a luat foc. În urma accidentului, colegii noștri din cadrul Secției 4 Ianca – IPJ Brăila, au rămas încarcerați și au decedat după ce mașina a luat foc.

Dumnezeu să-i odihnească în pace!”.

Capturi video Europol