Încă o plecare din PSD Gorj, în prag de alegeri. Weber, pus la zid de fosta jurnalistă Gabriela Târsu

Vicepreședintele Organizației de femei a PSD Târgu Jiu, fosta jurnalistă Gabriela Târsu, a anunțat, printr-o comunicare, că, începând cu data de 14 septembrie, nu mai vrea să fie asociată, sub nicio formă, cu Partidul Social Democrat. Fostul om de presă spune că Mihai Weber, liderul organizației județene, a împărțit partidul în tabere, într-o încercare disperată de a păstra puterea.

Comunicare

Subsemnata Elena Gabriela Târsu, vă anunț că nu mai pot sprijini echipa PSD Gorj.
Am luat această decizie după ce președintele PSD Gorj, Mihai Weber mi-a arătat că este incapabil să-și respecte cuvântul și că singurele mijloace prin care încearcă să conducă partidul sunt minciuna și manipularea. PSD Gorj nu se reformează!
Consider că Mihai Weber a reușit <<performanța>> să împartă partidul în tabere și bisericuțe, să-i facă pe social democrați să se saboteze între ei, să distrugă departamentul de comunicare al partidului și să mențină haosul în campania electorală, fapte care se vor reflecta în rezultatul următoarelor alegeri.
Când am făcut pasul către PSD, l-am făcut alături de o echipă în care eu am crezut și cred, ale cărei rezultate nu au nevoie să fie validate de niciun partid politic, o echipă care își dorește să promoveze programe, care poate repune Gorjul pe linia de plutire și care a sperat că va face asta alături de PSD. Greșit! PSD Gorj este o organizație pervertită de disperarea lui Mihai Weber de a-și păstra puterea cu orice preț.

Am scris aceste rânduri pentru că nu-mi doresc să fiu asociată, sub nicio formă cu PSD Gorj, așa cum arată el astăzi!”, a transmis Gabriela Târsu.

foto: presafarastapani.ro