Încă o româncă a premeditat uciderea partenerului. L-au omorât în bătaie și au aruncat sodă caustică pe cadavru

Un bărbat de 46 de ani, din Girișu de Criș, județul Bihor, a fost ucis la comanda concubinei. Anchetatorii cred că Nicolae Vasile Gordoș este victima unei porniri a partenerei sale care ar fi pus la cale o corecție fizică zdravănă. Agresiunea s-a vrut aplicată de fiul femeii, care împreună cu iubitul surorii sale l-au atras pe bărbat într-o anexă a locuinței, acolo unde l-au lovit până când și-a dat ultima suflare. Conștienți de gravitatea faptei, cei trei încropit o strategie, primul pas fiind declararea dispariției bărbatului.

 

Din mijloacele de probă administrate până în prezent, rezultă faptul că, în seara zilei de 04 ianuarie 2020, pe fondul unei stări conflictuale mai vechi, urmare a instigării suspectei G.K., suspecții K.A.P. și F.I.C.F. au aplicat victimei Cordoș Nicolae lovituri cu un sucitor de lemn și cu un levier, în zone vitale ale organismului, provocându-i leziuni fizice grave, care au generat decesul acestuia”, a comunicat Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor.

Ucigașii au cumpărat sodă caustică dintr-un magazin din Oradea, după care au transportat cadavrul pe raza comunei Gepiu, sat Berechiu, unde l-au ascuns într-un stufăriș, în zona unui canal colector. Cu soda caustică preparată au stropit victima în zona capului, pentru a o face de nerecunoscut. Totodată, ca măsuri de precauție au ars sucitorul de lemn și au ascuns levierul.

Reamintim, este al doilea caz de omor la comanda unei femei înregistrat în nici două săptămâni. La sfârșitul anului trecut, în județul Galați, o tânără a premeditat uciderea soțului, un cetățean italian.