Incertitudini maxime! Candidatul PSD pentru Târgu Jiu, greu de stabilit. Posibile noi sondaje interne

Nimic nu este bătut în cuie în ceea ce privişte candidatul Partidului Social Democrat pentru Primăria Târgu Jiu. După ce, în repetate rânduri, a încercat să pună punct discuţiei, prezentându-l pe Ciprian Florescu o alegere certă, Mihai Weber, preşedintele PSD Gorj, a revenit şi a pus în dreptul fostului prefect doar 70 de procente.

Este normal să laşi uşa deschisă la o chestie de discuţii pentru că există posibilitatea ca domnul Ciprian Florescu să se răzgândească. Există posiblitatea să intervină altă variantă. Discuţii o să avem în zilele acestea, o să discutăm cu preşedintele organizaţiei municipiului Târgu Jiu, domnul Aurel Popescu, persoana cea mai importantă cu care trebuie să discutăm. Cu domnul viceprimar Adrian Tudor, pentru că a avut acele declaraţii şi s-a arătat intenţia, şi mă rog, s-a caracterizat într-un mod foarte plăcut. Mai sunt şi alte persoane care, într-adevăr, se consideră potrivite. Vom avea această discuţie şi poate concluzionăm atunci când discutăm”, a spus deputatul.

Şeful social-democraţilor gorjeni a reamintit că pe Florescu l-au dat favorit pentru bătălia electorală sondajele, însă arată că există posibilitatea unor noi studii sociologice prin care să se afla preferinţele alegătorilor.

Nu refuzăm ideea unor noi măsurători, dar asta după ce vom discuta”, a precizat Weber.

Desemnarea candidatului pentru funcţia de primar este o primă decizie mai dificilă, urmează stabilirea listei pentru Consiliul Local, un alt subiect fierbinte în orice organizaţie politică de o anumită anvergură.