Inițiativa lui Romanescu, îmbrățișată de Consiliul Local: Elevii de 10 vor primi câte 10.000 de lei

Demersul primarului din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, de a premia elevii care au obținut nota 10 la Examenele Naționale, a fost validat de Consiliul Local și, în urma discuțiilor, s-a hotărât ca fiecare performer să primească 10.000 de lei. Luni, în cadrul ședinței de Consiliul Local desfășurate la Teatrul de Vară din municipiu, copiii au fost premiați și felicitați.

 

Am premiat astăzi elevii din Târgu Jiu care au obținut media 10 la Evaluarea Națională și Bacalaureat. Ei vor primi din partea Primăriei Municipiului Târgu Jiu câte 10.000 lei. Este un premiu binemeritat, o recunoaștere a eforturilor depuse de acești copii pe care ni-i dorim modele demne de urmat pentru toți tinerii din oraș.
Rezultatul obținut la aceste importante examene este meritul lor, dar și al cadrelor didactice care i-au pregătit și al managementului unităților de învățământ ale căror cursuri le-au urmat. Acum școlile din Târgu Jiu beneficiază de tot ceea ce le este necesar pentru a oferi elevilor un act educațional de calitate. Ne dorim copii bine pregătiți, motivați, dornici să învețe. Îi pregătim pentru viitor și am convingerea că orașul va rămâne pe mâini bune.
Felicitări, dragii mei! Meritați pe deplin acest premiu. Aș vrea ca anul viitor să putem premia mult mai mulți tineri! Felicitări și cadrelor didactice și directorilor unităților de învățământ!”, a transmis primarul.