Invitația lui Romanescu pentru consilierii PSD: Sunteți mulțumiți de modul în care a funcționat Poliția Locală?

 

 

Primarul din Târgu Jiu invită aleșii municipali PSD să posteze, pe  propriile pagini de socializare, o întrebare simplă: ”Sunteți mulțumiți de modul în care a funcționat până acum Poliția Locală?”.
Provocarea edilului vine după ce se caută generarea unei revolte în instituția respectivă, demers ce este alimentat și de anumite discursuri politice. Toată agitația a s-a declanșat după ce Consiliul Local a adoptat o nouă organigramă în urma căreia la Poliția Locală vor avea reașezări de funcții și personal.
Un sindicat a anunțat că documentul va fi contestat în instanță, însă sunt semnale ce arată că se urmărește provocarea unor evenimente.
Mesaj
Păstrătorii și apărătorii din PSD ai vechilor metehne fac zid în jurul șefilor din Poliția Locală ale căror scaune se prăbușesc în acest moment. Citim laude la adresa polițiștilor locali, nebăgați vreodată în seamă de ei până acum și ne împiedicăm de părerologi care insistă că nu e bine să renunțăm la polițiștii fără studii. Mă aștept ca în curând să protesteze că nu sunt acceptate persoane fără Bacalaureat pe posturi de medici specialiști!
Ce se vrea? Păstrarea numeroșilor șefi de la <<Ordine Publică>> pe salarii foarte mari, în mod nejustificat.
Domnul Luis Popa-Polaris, specialist în gunoaie, s-ar putea oferi să apere în instanță funcțiile de șef desființate prin noua organigramă. Mai nou interpretează legea într-un mod cu totul original, descoperindu-și relativ recent această nouă pasiune juridică!
Reprezentanții PSD provoacă un nou scandal și, cu ajutorul unor personaje precum Drăghescu și Mirea din Poliția Locală, se folosesc de oamenii din instituție care nu înțeleg cum stau, de fapt, lucrurile.
Cred că cetățenii municipiului Târgu Jiu și-au spus foarte clar părerea în legătură cu eficiența acestei instituții! Dar, dacă domnii consilieri ai PSD nu au înțeles încă ce se întâmplă, pot pune, pe conturile dumnealor de Facebook, întrebarea: <<Sunteți mulțumiți de modul în care a funcționat până acum Poliția Locală?>>”, a transmis primarul