Invitație la spectacol sportiv: Cupa CSM Târgu Jiu – handbal fete

Clubul Sportiv Municipal Târgu Jiu organizează un turneu amical de handbal. La sfârșitul acestei săptămâni, echipele CSM București 2, CSM Slobozia și CS Activ Prahova Ploiești, alături de sportivele antrenate de Liviu Andrieș vor evolua pe parchetul Sălii Sporturilor din municipiu.

CUPA CSM TÂRGU JIU
Așteptăm toți iubitorii de handbal la turneul amical ce va avea loc în perioada 14-16 ianuarie 2022.
 Accesul la toate meciurile din cadrul turneului este GRATUIT și se va face
conform hotărârii CNSU Nr. 112 din 07.12.2021, respectând următoarele aspecte:
1. <<Organizarea și desfășurarea competițiilor sportive pe teritoriul României, în spații închise sau deschise, poate fi realizată, doar în intervalul orar 5,00-22,00, cu participarea spectatorilor până la 50% din capacitatea maximă a spațiului, asigurarea unei distanțe de minimum 1 metru între persoane și purtarea măștii de protecție>>.
2. Participarea este permisă doar pentru:
– persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
– persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.
– persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 48 de ore”, au transmis reprezentanții clubului. 
AFIȘ: