Iordache a vrut să pară ”Gigi Duru” și a ajuns subiect de bășcălie maximă

Declarațiile președintelui PNL Gorj, Ion Iordache, prin care a cerut ieșirea liberalilor de la guvernare, au generat ironii, unele foarte de acide chiar în mediul politic.

Deși latifundiarul din Turceni a încercat să pară un dur și un ferm, liderul PSD Gorj, Mihai Weber, a comentat situația printr-un mesaj plin de ironii, căutând să puncteze ridicolul în care s-a introdus Iordache, acesta din urmă având pretenția ca alegătorul să creadă că liberalii vor lua în calcul să își facă bagajele și vor renunța la guvernare după ce el a cerut asta.

 

Am avut o întâlnire cu președinții partidelor aflate la guvernare, cu domnul premier Marcel Ciolacu și domnul Nicolae Ciucă. Și erau așa, într-o stare de neliniște, bulversați de ce se întâmplă, intraseră într-o fibrilații amândoi. A trebuit să ia fiecare vitamine să-și revină după aceste declarații. Cred că ați sesizat ironia. Este o reacție a unor oameni care arată disperarea. Credeți că au vreo rezonanță aceste declarații? Credeți că ia în seamă cineva de la centru ce declară? Și mai ales în contextul actual? Aceste declarații nu sunt luate în serios. Nu mai șochează pe nimeni declarațiile făcute de Iordache. E pe lângă subiect”, a spus, la Radio Infinit, Weber. 

Articolul precedentTârgu Jiu: Încătușat și băgat în arest. S-au luat la bătaie la cârciumă și au spart un geam
Articolul următorMinistrul Sănătății: Numărul cazurilor de gripă a scăzut