Iordache se dezice, din nou, de Lădaru: A făcut cum a vrut sau cum îi dictează alții

Eduard Lădaru va fi  exclus din ALDE Gorj în această săptămână . Cel puţin asta susţine liderul partidului din judeţ, Ion Iordache, care a declarat că formaţiunea politică pe care o conduce se dezicie de ultima iniţiativă a lui Lădaru. Consilierul local, împreună cu alţi doi colegi de la PSD şi PSRo, Aurel Popescu şi Ion Butan, a iniţiat un proiect de hotărâre prin care cere majorarea salariilor angajaţilor de la Primăria Târgu Jiu cu 10%. Demersul pare cel puţin bizar, având în vedere problemele economice cu care se confruntă majoritatea unităţilor teritorial administrative din ţară.

“Suntem extrem de dezamăgiţi de atitudinea acestui om, care ne face numai deservicii. Nu s-a consultat cu noi, suntem puşi din nou într-o situaţie proastă, se va spune despre ALDE că are genul acesta de iniţiative şi noi nu ştim nimic. Voi face tot ce ţine de mine să grăbesc demersul de a fi exclus din partid pentru a nu mai fi puşi în asemenea situaţii. Vom face o întâlnire cu organizaţia, nu vrem să mai fie membru ALDE şi să ni se impute nouă tâmpeniile pe care le visează el noaptea şi încearcă să le folosească în numele partidului. Degeaba am vorbit cu el, el a făcut tot cum a vrut sau cum îi dictează alţii din afara partidului”, a spus, la Radio Infinit, Iordache.

Lădaru nu a vrut să comenteze prea mult pe subiect, dar a spus că nu aduce deservicii partidului şi va avea o discuţie lămuritoare cu liderii ALDE.