Jandarmeria Română angajează sute de cadre din civilie. La Gorj, liniște și pace

Jandarmeria Română a anunțat scoaterea la concurs, cu recrutare din sursă externă, a 700 de posturi (ofițeri, subofițeri, personal contractual). Potrivit celor transmise de structura MAI, înscrierile au început în data de 22 septembrie și vor continua până la 1 octombrie.

Te-ai gândit vreodată că poți să lucrezi în Jandarmeria Română, chiar dacă ai absolvit o specializare economică sau un profil umanist? Cum poți obține unul dintre cele 700 de locuri de muncă scoase la concurs din sursă externă? Primul pas este să-ți fixezi pentru mâine în calendar, data de 22 septembrie care să-ți aducă aminte că încep înscrierile on-line la unitățile de jandarmi din toată țara care scot posturi la concurs.
În scopul reducerii deficitului de personal, Jandarmeria Română scoate la concurs 521 de posturi de subofițeri, 49 de posturi de ofițeri și 130 de posturi de personal contractual.
Înscrierile se fac on-line, la unitățile de jandarmi care vor scoate posturi la concurs, în perioada 22 septembrie – 01 octombrie 2021.
Fiecare inspectorat de jandarmi județean va afișa pe paginile de internet proprii posturile disponibile care vor fi scoase la concurs, dar și calendarul tuturor etapelor premergătoare concursurilor.
Astfel, cine dorește să ocupe unul dintre cele 700 de posturi scoase la concurs prin încadrare directă din sursă externă va accesa pagina de internet a inspectoratului de jandarmi județean pe care și-l alege și va proceda la completarea cererilor puse la dispoziție, pe care le va transmite pe o adresă de e-mail indicată.
Informații complete cu privire la posturile existente se regăsesc, începând de mâine, pe site-urile inspectoratelor de jandarmi județene”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei, luni, 21 septembrie. 
Până joi, 23 septembrie, Inspectoratul de Jandarmi Județean ”Tudor Vladimirescu” Gorj nu a transmis niciun anunț ce vizează posibile locuri de muncă vacante destinate sursei externe, nici pe site-ul instituției, nici pe pagina de facebook, acolo unde găsim, printre altele, o frumoasă ispravă a colegilor cărășeni, ca ultimă postare. S-a omis sau la Jandarmeria Gorj organigrama e completă, urmează să aflăm în curând.
Capturi site și pagină facebook IJJ Gorj: