Jefuit la pensiune din Târgu Jiu! A vrut ”să se simtă bine” cu o puştoaică şi a rămas fără bani

Două tinere, de 18 şi respectiv 19 ani, ambele din Târgu Jiu, şi un tânăr de 23 de ani, din Rovinari, au stat 24 de ore în arest, la mijlocul săptămânii trecute, toţi trei fiind suspecţi de săvârşirea infracţiunii de furt.

În fapt, fata de 18 ani a mers la o pensiune din municipiu cu un bărbat din Rovinari şi, profitând de neatenţia acestuia, a plasat o sumă de bani ce îi aparţinea respectivului tânărului din Rovinari, care aştepta pe hol, împreună cu cealaltă fată.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că tânăra de 18 ani, în timp ce se afla în camera unei pensiuni de pe raza municipiului Târgu Jiu, împreună cu un bărbat de 37 de ani, din oraşul Rovinari, profitând de neatenţia acestuia, i-ar fi sustras suma de 5.000 de lei, pe care o avea pe o comodă din cameră, şi a dat-o tânărului de 23 de ani, care se afla pe holul pensiunii împreună cu tânăra de 19 ani”, a informat IPJ Gorj.

Întreaga sumă de bani a fost recuperată, iar împotriva celor trei tineri a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.