Joi se decide: Mititelu ar urma să instaleze antrenor un fost jucător de la Pandurii Târgu Jiu

Cuplul de antrenori de la FCU Craiova, Florin Drăgan și Dan Vasilică, deținători de licență A, ar urma să fie completat cu Paul Răducan (licență PRO), fostul coordonator al Școlii de Fotbal ”Gică Popescu”, vehiculează presa sportivă din Capitală.

 

Am avut o discuție cu cei din conducerea clubului. Încă nu am semnat. Voi mai avea și joi o întâlnire, dar în mare parte ne-am pus de acord. Actualul staff mai poate conduce echipa și la partida cu Oțelul. Voi da o mână de ajutor cât vor considera dânșii că este nevoie de mine. Clubul se află în cele 30 de zile primite de la FRF. Eu cred că voi intra în pâine la partida din Cupa României”, a spus, pentru ProSport, antrenorul.

 

Sursa enunțată mai precizează:

 

Paul Răducan este fost coordonator al <<Școlii de Fotbal Gică Popescu>> și deținător a mult discutatei Licențe PRO. De asemenea, în războiul dintre cele două echipe de fotbal din Craiova, Răducan s-a poziționat de partea lui Adrian Mititelu. În 2012, după dezafilierea <<Științei>> a declarat public că echipa din Bănie își poate alege ce tineri jucători dorește din curtea <<Baciului>>”.

 

Reamintim, Răducan a mai stat pe banca tehnică a celor de la FCU Craiova în mandatul lui Marius Croitoru, nici el neavând licență PRO.
Ca un amănunt, fostul manager al Școlii de Fotbal ”Gică Popescu” a evoluat pentru Pandurii Târgu Jiu, fundaș central, înainte de 1989. Potrivit unor foști colegi, Răducan ar fi ajuns la echipa din Gorj pe perioada satisfacerii stagiului militar, obligatoriu pe atunci.
Articolul precedentMinistrul Finanțelor: Sunt 75 de miliarde de euro pe care nu nu-i permitem să-i avem suspendați
Articolul următorS-a decis: Angajatorii vor putea acorda tichete de masă sub formă de bani