Junioarele U18 de la CSM Târgu Jiu, rezultate notabile în Campionatul Național de Baschet

Baschetbalistele U18 de la CSM Târgu Jiu ocupă locul II în Grupa a V a a Campionatului Național, în urma Turneului 3 desfășurat la finalul săptămânii trecute la Sala Polivalentă din municipiu.

În primul meci, gorjencele s-au impus în fața CSM Miercurea Ciuc, scor 68-26, după care au defilat cu LPS Viitorul Piteşti, scor 87-25. Duminică, fetele de la CSM au întâlnit Olimpia Bucureşti, un club titrat al sportului românesc, partidă în bucureștencele s-au impus cu 60-40.

Un turneu pe care l-am anticipat în mare măsură din punct de vedere al adversarilor. Am câștigat lejer primele două jocuri, în care fetele au făcut spectacol. Meciul trei a fost mai dificil, am întâlnit Olimpia Bucureşti, campioana ultimelor sezoane la acest nivel, o echipă extrem de puternică. Chiar și aşa, am rezistat mai bine de două sferturi din meci, jucând de la egal la egal cu ele. Per total, consider că a fost un turneu reușit. Ne așteaptă returul, care va fi destul de greu, şi  care probabil va fi la București. Consider că obiectivul de a ocupa locul II în grupa şi după turneul 4, este realizabil”, a declarat, pentru site-ul clubului, antrenorul gorjencelor, Toma Popescu.

 

CSM Târgu Jiu:

Bianca Bodescu, Ana Encescu, Giulia Lungescu, Ştefania Ghimbășanu, Ștefania Buju, Ada Moescu, Daria Berca, Carla Surcel, Bianca Nica, Casiana Spineanu, Teodora Țîrcă, Ştefania Ardereanu, Miruna Rădescu.