KO! Weber clamează prosperitatea, cetățenii îl trimit să-și vadă semenii care se hrănesc din coșurile de gunoi

Șeful social-democraților gorjeni, Mihai Weber, a provocat reacții dure după o declarație publică în care preconiza un scor de peste 40% la alegerile europarlamentare pentru partidului său. Totodată, liderul PSD a căutat să scoată în evidență prosperitatea socială pe care actuala putere ar fi instaurat-o în Romania.

”Mă aștept la un scor de peste 40%. Acum, vedem ce înseamnă acest peste. Poate să însemne câteva procente sau mai multe procente. Oamenii pot să compare exact ce s-a făcut într-o guvernare de dreapta, pentru că au fost măsuri de austeritate, tăieri de pensii, salarii, închideri de școli și spitale, și văd acum, simt acele categorii mulțumite – pensionari, doctori, profesori și elevi”, a spus deputatul.

Mesajul lui Weber a iritat mulți cetățeni, aceștia adresând-i replici dure. Unul dintre ei l-a invitat pe pesedist să ia contact cu realitatea din Târgu Jiu și România.

”Domnule Weber, vă recomand să mergeți pe centru sau în Piața Centrală să vedeți oameni căutând în coșurile de gunoi după mâncare, să observați cât de mulțumiți sunt”, i-a răspuns un bărbat șefului PSD Gorj.